Lidt om mig selv
 
Jeg hedder Vita

 

Jeg bor i et dejligt rækkehus i min fødeby Gladsaxe.

 

 Mine største interesser er mine to små hunde , Psp grafik , Kunst maleri , trave ture og Fitness!

 
Jeg holder meget af min familie og samværet med dem alle når lejligheden byder sig!
 

Jeg bruger meget af min fritid ved computeren.....laver grafik i Paint Shop pro....og redigerer hjemmeside, det er utroligt spændende, og man bliver nok aldrig færdig....finder hele tiden nye muligheder. Jeg er nu begyndt at skrive mine egne Psp Tutorials, som jeg rigtigt hygger mig med .

 
Min hjemmeside startede jeg i februar 1999, under navnet Vita's Hjemmeside, jeg kom en dag tilfældigt ind på en side som linkede til mig, og de kaldte min side for Vitas Clipart....det syntes jeg egentlig lød meget godt.....så jeg tog navnet til mig.
I starten havde jeg kun animationer som jeg havde fundet rundt om på nettet, men begyndte så at lave mine egne animationer i Ulead Gif Animator, senere kom der så også Clipart  til.

I foråret 2004 meldte jeg mig ind i en gruppe her på nettet ( Rehders psp gruppe ) hvor jeg har lært at bruge Paint Shop Pro! I dag har jeg min egen Grafik Skole sammen med 3 andre dygtige damer ! Vi har hver især skrevet en del opgaver til brug i undervisningen, mine opgaver ligger nu på min side under Psp tutorials.

Knuz fra Vita

 

Mit Domæne  er hosted hos One.com