Rico!

Rico og Fie

Denne side er tilegnet min lille hund som jeg har hentet hjem fredag d. 9 - 3- 07

Rico er halv dværg pincher og halv shih - tzu

Sidste nyt er øverst

Fra nu af vil der blive sat sidste nyt ind om både Rico og Fie  HER

Den 22-03-09

Rico har  den 21-.03-09 fået en "lillesøster"

billede taget .Den 21-03-09 Så lykkedes det at fotografere Rico på to ben

 

Rico og Fie

 

Den 7- 2-09
På besøg hos min bror i Korsør
Min bror og svigerindes lille barnebarn .- Josefine og Rico er de ikke bare kære begge to

 

Josefine ville gerne give Rico  en krammer og det lykkedes hende også at kramme ham imedens hun gav ham et ordentligt smæk-kys midt på panden

 

Josefine syntes at Rico skulle tale i mobilen som hun lige havde fået af morfar.

 

Rico  2 år
den 15-01-09
Det er ikke til at forstå at lille Ricomand allerede er 2 år, han er stadig en rar lille vovse....meget kælen og kærlig, men han er begyndt at sætte de store hunde på plads , især hvis han har snor på , så han er ikke så underdanig mere.

 

Rico  på Mors
den 29-12 til den 02-01-09

Jeg var spændt på at se hvorledes Rico og Tjavs ville omgås hinanden, da størrelses forskellen  på dem jo er enorm,

men det gik helt fantastisk godt.....Tjavs er lige så god som han er stor, faktisk er han helt utrolig dejlig, bamset og kær, og da Rico også er en god vovse fandt de hurtigt ud af at lege ( løbe om kap )
Her leger Rico og min brors dejlige Sankt bernhardshund  Tjavs sammen i haven

 

Her mosler de rundt på en mark

 

Her ved vandet holdt Rico sit tæt på Tjavs og de tog nogle lange løbeture langs stranden

 

Den 23-11-08
Rico er begyndt at sige fra nu, det har han aldrig gjort før, han har næsten været underdanig, men nu vuffer han især
store vovser lige op i hovedet hvis de bliver for voldsomme i legen
Rico og hans elskede veninde Trille i vintertøjet!

 

På søndagsturen mødte vi en masse hundevenner

 

Den  29 - 7 - 08

 

I dag var vi ude at  svømme for første gang , vi kørte til Charlottenlund strand sammen med Trille og hendes menneskemor, Rico brød sig ikke om vandet ,men han svømmede da ud til mig når jeg kaldte på ham.

 

 

På land igen! Trille fik sig også en lille svømmetur, men var vist for nervøs pga. en lille Jack russel tæve som havde været temmelig aggressiv over for hende.

 

Den  20 - 7 - 08
I dag fik jeg nogle billeder af en veninde som hun tog af Rico da han var en lille hvalp, jeg husker ikke datoen på alle billederne , nogle af dem er fra den 11-03-07

 

 

 

 

Den  9 - 6 - 08

 

Billederne er taget samme dag som jeg kom hjem fra ferie i Bulgarien .
Et af hans pive dyr som han elsker at lege med
 
Rico kiggede længe på mig da jeg kom hjem....tror han tænkte hvor kom hun fra lige pludselig!!

 

 

Rico har været på ferie hos Lisbeth i en hel uge  imens jeg var i Bulgarien. Det er gået rigtigt godt, det er rart at man har en som vil passe ham og som han samtidig er glad for at være hos.

 

Den  09 - 03- 08
I dag er det et år siden at jeg hentede Rico i Holbæk hvor han er født
Rico har fået øje på Lisbeth som bor i vores gård,  og som tit passer ham, jeg ville fange ham med kameraet da han stod på to ben for bedre at kunne se , men nåede det ikke så det må vente til en anden dag

 

Er han ikke bare nuser!

 

Rico og jeg havde en grim oplevelse den 22-1 da vi var på lufte - tur kl. 06,00 om morgenen inden jeg skulle på job, vi mødte en løs hund som er en blanding  af labrador og Amstaff  sidstnævnte er en kamphund og desværre har hunden kamphundens aggressive sind.

Vi mødte hunden på en meget mørk sti....Rico stopper op og kigger i retning af en hæk og jeg ser en sort pels glitre i skæret fra en lav lampe ( tror at det er en kat ) den farer imod os ( stadig tror jeg at det er en arrig kat ) og når at løfte Rico op i hoftehøjde,  jeg ser nu  til min skræk  at det er kamphunden som ejes af en ung pige som bor i huset skråt over for vores gård, den snerrer fælt og jeg mærker at den trækker i Rico, jeg skriger højt HOLD SÅ OP FOR S.... samtidig med at jeg holder godt fast på Rico hunden løber nu om på min anden side og hopper op og bider mig i albuen, den bider kun denne ene gang og jeg bakker mod vejen da jeg ikke tør vende mig om af frygt for at den skal angribe endnu en gang.

Da jeg er inden døre undersøger jeg Rico og bliver forbavset over at han ingen bidsår har fået, men min arm har fået store blodansamlinger og et par sår som bløder, og den gør pokkers ondt.

Rico slikker sig og jeg undersøger hans bagben, men ser stadig ingen bid, vi går på gaden igen da han jo ikke nåede at lette ben, men vi bliver nu i egen gård og her ser jeg kamphunden på vej ind i opgangen med en person som jeg nu ved ikke er pigen som ejer hunden , men derimod er det hendes kæreste som har ladet den løbe løs.

På mit job får jeg stivkrampe vaccination og armen bliver undersøgt for brud, men selv om den føltes som om den var brækket er der gudskelov ingen brud .

Om fredagen har jeg Rico i bad og her opdager jeg at han alligevel var blevet bidt , han har et navlebrok og her fandt jeg et tykt sår langs roden af brokket samt et mindre sår på selve brokket....tager til dyrlægen som konstaterer en betændelses tilstand som han fik  penicillin  for .

En god ting var så at dyrlægen konstaterede at brok porten var lukket så jeg behøver ikke at lade Rico operere.

Angrebet på Rico og jeg  meldte jeg til politiet , bestyrelsen her i bebyggelsen, og til boligselskabet.

Vi har haft en del grimme oplevelser med de kamphunde som eksisterer her i bebyggelsen så tirsdag den. 26 - 02 - 08 vedtog vi på et ekstra ordinært beboer møde at der ikke kan komme flere kamp / muskelhunde ind  her i vores bebyggelse 98 stemmer imod 16 afgjorde den sag.

Sagen kører stadig hos politiet, jeg blev spurgt hvad jeg krævede, og jeg bad om at ejeren selv skulle lufte hunden da hun plejer at gå tæt ind til kroppen med den, dette blev skrevet ned og politiet forslog så selv at den skulle bære mundkurv, det håber jeg på bliver gennemført så jeg ikke skal være bange når jeg lufter Rico.

 

Rico 1 år
Den  15 - 01- 08
I dag blev Rico 1 år gammel....næsten voksen

Det der med at vejret  på ens fødselsdag bliver godt hvis men har været sød gælder åbenbart ikke for hunde for det er koldt og blæsende i dag og Rico er  en utrolig sød og godmodig lille hund , til dato har jeg aldrig set ham arrig eller aggressiv.

Skulle lige hilse på sin kæreste 'Trille'  de to er stadig uadskellige.
 
Rico i  sneen
Den  23 - 11 - 07
 
Første gang Rico ser sne, men det tog han nu helt roligt
 
Det er nu dejligt at være inde i varmen igen
 
Rico var med på ferie i Jylland
Den  25 - 07 - 07
 
Rico hos min bror og svigerinde  Inga og Bent  med kaninen som han fik af Inga.
 
Den  24 - 07 - 07
Rico 6 mdr. og 9 dage gammel
Rico og jeg hos bror og svigerinde Anni og Preben i Korsør
 
Her får han en gyngetur af "onkel" Preben...hi...hi
 
Rico ved vandet i Korsør sammen med min bror og jeg  -  i strid storm.
 
Den 23 . 6 - 07
Sankt hans  fejrede vi sammen med naboerne i pavillonen på vores fælles græsplæne. Rico legede hele aften med sin bedste ven, trille ....de 2 er næsten uadskillige, Trille plejer at være helt hvid, men her på billederne kan man se hvor pløret og tilsølet hendes pels var, Ricos pels tager ikke imod snavset på samme måde som hendes , men alligevel var han også blevet godt beskidt.
 
 
 
Den 20 - 5 - 07
 
20 - 05 - 07 på besøg hos Mona 20 - 05 - 07 Ser man lige overlegen ud eller hva!
 
Den 14 -5 -07
Han er stadig en værre krudtugle...stjæler alt hvad man taber på gulvet og man kan næsten høre hans hundegrin når man opgiver at spæne efter ham...han snupper alt hvad der kommer ind af brevsprækken ...oz mine lønsedler....han er næsten renlig nu og han er flink til at være alene hjemme.
Her gemmer han alle sine erobringer.....strømper ,sko eller breve!!
 
Her sidder han og håber på at få et glimt af trille! Så skal der graves.
 
Den  21 - 4 - 07

Rico bliver 14 uger på mandag den - 23 - 4  og han er godt nok blevet en værre bisse indtil nu har han gnasket hjørnerne itu på min box madras.....hevet store tråde ud af gulvtæppet .og gnavet i panelet ved køkkenet, men han er nu alligevel dejlig og han skal nok vokse sig fra alle unoderne.

Han har lært at " sid pænt" ....kommer " næsten hver gang " når  man kalder , og han er blevet dygtig til at tisse udenfor, han er begyndt at lette ben når vi går tur...hi...hi...er ved at vælte når han gør det.

 
Rico elsker når der kommer nogen forbi haven som han kan hilse på...aller bedst er det hvis der er en hund med. Her har han nedlagt den store tøjhund som jeg vandt på loppemarkedet i Valby.
 
Den 11 - 03 -07
( 11 - 03 ) Allerede fået en hjerteveninde -Trille
 
( 8- 04 - 07 ) Ved af få lidt pjusket pels, og øjnene er blevet lidt mørkere, men er stadig ikke brune..
Ørene kan han rejse ind imellem....er spændt på at se om han får sin mors ( Dværg pincher) store oprejste ører
 
Den 10 - 03 - 07
( 10-3 ) Her kan  man se hvor lille bitte Rico er. (10-03) Så bliver der gransket reklamer.
 
Her kan man tydeligt se at han slægter sin far shih -tzu'en på (10-03) Dejlige frynser
 

Rico ligger i skrivende stund på en lille pude på hjørnet af mit computerbord og snork bobler, han har også haft en dag med mange oplevelser .

De søde mennesker som han er født hos har haft ham til dyrlægen og fået ham vaccineret og chippet....så har han kørt i bil fra Holbæk til Herlev....mødt de fleste af naboerne her hvor vi bor ....været ude i haven flere gange ( men ventede med at tisse til han var inde i varmen igen )

 
Den 09 -  03 - 07
(09 - 03) Elsker allerede sit legetøj