Thank you for the music

 

 

Matrialer HER

Filtre artistiques - Cpk Designs -xero - Mac's / remote white - Fm tile tole

objects.jsl skal i din preset shape mappe!   Preset_Lights_Sunset skal i mappen presset

1. Åbn et nyt layer 600 x450 -  sæt #f1d186 i forgrounds color og  #996934 i backgrounds color  lav en gradient af disse med indstillinger som vist herunder, og hæld den på layeret med flood fill.

2.Gå i Effect /  Plugins/ artistiques /aquarelle med indstillinger som vist herunder

Gå i  Plugins / Cpk Designs / eyes med indstillinger som vist herunder

 
3.Gå i Effect / Illuminations effect / lights med indstillinger som vist herunder

4. Gå i plugins / Xero / softmood
 
5. Add borders 20 pixel med farve #bd9a47
 
6.Selecter den gule kant med magic wan og gå i graphic plus / cross shadow .....brug standard indstillingerne !
 
7Lad selection sidde på og gå i filters unlimited 2,0 find Buttons & Frames / glass frame 3 med indstillinger som vist herunder

 
8.Selections / select none.   Åbn tuben  m_j og copier den ind på dit arbejds-billede....sæt den midt i billedet , giv blend mode / overlay og sæt opacity på  ca 80.
Effect / Fm tile mode / Blend emboss med standard indstillinger
 
9.Åbn tuben pige_m_violin og kopier hende ind på dit arbejds layer....flyt hende ned i venstre hjørne, og sæt opacity på ca.78
 
10.Merge / merge visible. 
Tag dit text tool og skriv Thank you for  med skrift typen Ge Basalt script  og indstillinger som vist herunder...guld pattern i baggrundsfarven og sort i forgrundsfarven.

Skriv the music  med samme font, men  træk teksten større med deform tool / pick tool sæt som på mit billede, giv drop shadow  V -8  H 0 opacity 100 og blur 5
 
11.Sæt teksterne som på mit billede...... luk for nederste layer og merge / mergevisible teksterne, gå i adjust / Brightnes and contrast / clarify sæt tallet på 5... åbn nederste layer og .Merge / merge visible.
 
12.Lav dine egne noder med preset shape ....kom guld i baggrundsfarven og luk for forgrundsfarven sæt indstillinger som vist herunder.

 eller  brug mine som er med i rarfilen(node 1 og 2 )....kopier dem ind på billedet og sæt dem som du har lyst til, du kan variere dem i størrelsen  med Resize hvis du har lyst til det!...luk for det nederste layer og merge /merge visible alle dine node layer så du kun har et, giv inner bevel med indstillinger som vist herunder. åbn det nederste layer igen og merge / merge visible.

 

13.Gem som jpeg.

 

S L U T!

 
Skrevet den 30 November 2010
 
© Copyright VitasClipart.dk